Rektör Haberleri

Rektör haberleri ve güncel Rektör gelişmeleri, Rektör ile ilgili tüm video, Rektör fotoğrafları ve Rektör haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İncirharmanı Kampüsünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u karşılama törenine katıldı.

ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Semih Çakır'a...

ZONGULDAK

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında ziyaret etti.

ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, mezuniyet törenlerinin başarılı bir şekilde gerçekleşmesine katkı sunan idari personelle bir araya geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BARTIN

BARÜ, ‘YKS-2023 Merkezi Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kontenjanların yaklaşık yüzde 100’ü dolarken, puanları ve sıralamaları da yükseldi.

ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Valiler Kararnamesiyle Zonguldak Valiliği görevine atanan Osman Hacıbektaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ZONGULDAK

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i makamında ziyaret etti.

ZONGULDAK

Üniversite hastanesinde yapılan çalışmaların tamamlanması talimatı verildi. Rektör Hakkı Özölçer'in ziyareti sonrası talimat verildi. Hastanedeki çalışmalar hızlandı.

KARABÜK

Uzun süredir merakla beklenen Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne Prof Dr Fatih Kırışık atandı.

ZONGULDAK

Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) Yönetim Kurulu Başkanı Halim Demirkan ve Başkan Yardımcısı Ahmet İbuk, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr....