Saffet Bozkurt Haberleri

Saffet Bozkurt haberleri ve güncel Saffet Bozkurt gelişmeleri, Saffet Bozkurt ile ilgili tüm video, Saffet Bozkurt fotoğrafları ve Saffet Bozkurt haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Gerçekleşecek toplantı sonrasında AK Parti’de adaylar belli olacak.

ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt Alaplı İlçesine yapılması planlanan Emniyet Müdürlüğü binası için ilk kazmanının vurulduğunu açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın ve Karabük Milletvekillerinden TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin'e çıkarmada bulundu. İlk defa böyle bir ziyaret gerçekleştirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesinin halkının başına bela olan büyük çevre ve sağlık sorunlarına yol açan ve TÜBİTAK tarafından tehlikeli atık olarak değerlendirilen  ...

ZONGULDAK

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, Ereğli İlçesinde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun bu yıl içinde tamamlanacağı açıkladı.

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer ve AK Parti Alaplı İlçe Başkanı...

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Celal Şahin'i ziyaret etti.

ZONGULDAK

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ile Avrupa'da yaşayan Zonguldak, Bartın, Karabüklü vatandaşlarımızın sorunları hakkında sizler için röportaj yaptık.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta İŞKUR’da istihdam edilen şehit madenci yakınları, Cumhurbaşkanının yanı sıra Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu ve Saffet Bozkurt’a teşekkür ettiler.

ALAPLI

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet  Bozkurt,  Alaplı İlçesine yapılacak olan 50 yataklı hastanenin ihalesinin yapıldığını açıkladı.

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak milletvekili Saffet Bozkurt'un kayınbiraderi Mehmet Sarısoy son yolculuğuna uğurlandı.

ZONGULDAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Valilik ve SGK ziyaretinin ardından AK Parti Teşkilatını ziyaret etti.