Sahil Güvenlik Haberleri

Sahil Güvenlik haberleri ve güncel Sahil Güvenlik gelişmeleri, Sahil Güvenlik ile ilgili tüm video, Sahil Güvenlik fotoğrafları ve Sahil Güvenlik haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Bartın'da denizde sörf yapan bir kişi, sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Bozhane Limanı'nda yolunu şaşıran bir yavru yunus, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak‘ta denizde hareketli saatler yaşandı. Sahil güvenlik teknesinin tam sürat açıklarda ne aradığı dikkat çekti.

GENEL

Jandarma Genel Komutanlığı, karargahı ve bağlı birliklerinde görev almak üzere 29 devlet memuru ile 11 sözleşmeli personel alımı için başvuruları...

BARTIN

Bartın'da Sahil Güvenlik ekipleri kıyıya yakın yerde balık avlayan 2 tekne için toplam 231 bin 860 TL para cezası kesti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Kapuz plajında olumsuz hava şartları nedeniyle güvenlik halatının dışına çıkmak yasaklandı.

KASTAMONU

Kastamonu'da kaçak balıkçılık yapan şahıslar yakalandı. Av yasağının kalkmasına sayılı gün kalmışken kaçak balıkçılık yapan şahıslara ceza uygulandı.

ZONGULDAK

TCSG-86, 15 Temmuz 2023 tarihinde saat 10:00 - 16:00 saatleri arasında Zonguldak Limanında vatandaşların ziyaretine açılıyor.

BARTIN

Bartın'da meydana gelen sel nedeniyle mahsur kalan 50 kişinin Sahil Güvenliğe ait helikopterle kurtarılması için çalışma başlatıldı.