Suç Haberleri

suç haberleri ve güncel suç gelişmeleri, suç ile ilgili tüm video, suç fotoğrafları ve suç haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

TV8'de yayınlanan yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği İşte Benim Stilim adlı yarışma ile ünlenen Nihal Candan ve Bahar Candan isimli abla-kardeş...

ZONGULDAK

Saadet Partisi İl Başkanlığı İsrail'in Filistin'e yaptığı zulme tepki göstermek ve İsrail Yetkililer hakkında suç duyurusu bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri aranması bulunan ve kesinleşmiş 23 yıl 6 ay cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

GENEL

81 ilde aranan şahıslara yönelik yapılan ‘Çember’ operasyonları yapıldı. Yapılan operasyonda arama kaydı bulunan 4 bin 173 firari yakalandı.

GENEL

Emsal olan davada personelini özel işlerinde kullanan, köpeğinin bakımını yaptıran ve mesai saatlerinde film izleyen, ayakkabısını personele taşıtan müdür tazminatsız...

ZONGULDAK

Çocuk, hayvan ve insan bedeni ile ilgili üretilen müstehcen yayınları yayınlamak suçundan zorlama hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

KASTAMONU

Kastamonu'da cezaevinden yeni çıkan şüpheli şahıs bir eve girerek hırsızlık yaparken yakalandı.

ZONGULDAK

Coşkunoğlu Gıda İmalat Aş ortağı Mustafa Özkan, Elmas Tv Genel Müdürü Akın Kavi’yi elinde ses kaydı olduğunu iddia ederek mahkemeye...

KASTAMONU

Kastamonu’da çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 5 şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

KASTAMONU

Cinsel istismar suçundun 13 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı. JASAT tarfından yakalanan şahıs cezaevine gönderildi.

KASTAMONU

Kastamonu'da suçlular aranmaya ve yakalanmaya devam ediyor. 5 ayrı suçtan aranan ve 18 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta günübirlik evde fuhşa teşvik ve aracılık suçundan yakalanan kişi hakkında işlem yapıldı.