Suriye Haberleri

Suriye haberleri ve güncel Suriye gelişmeleri, Suriye ile ilgili tüm video, Suriye fotoğrafları ve Suriye haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

"Baran" kod adlı terörist Diyarbakır annelerinin eyleminden etkilenerek itirafçı oldu.

ZONGULDAK

Bu yıl da Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne yabancı öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

GÜNDEM

Suriye devlet başkanı ve Suriye Baas Partisi'nin lideri Beşşaru'l Esad ülke dışında yaşayan sığınmacı Suriyelilere çağrıda bulundu.

GENEL

MSB duyurdu, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

DEVREK

Zonguldaklı Kung Fu Sporcuları, üç şampiyonluk, dört ikincilik ve bir üçüncülük ile dönmenin haklı gururunu yaşadılar.

GÜNDEM

Ters yöne giren Suriye uyruklu kadın sürücü motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı teröristleri etkisiz hale getirdiklerini açıkladı. Irak'ın kuzeyinde yapılan operasyon hazırlığında 12 terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM

Türkiye'ye kaçak yollarla giren sığınmacılar Avrupa'ya gitmek için uğraşıyor. Avrupa hayaliyle denize açılan mültecilere Yunanistan hiç acımadı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı Ege, Akdeniz ve Kıbrıs'a dair bilgiler paylaştı. Yapılan "Basın Bilgilendirme Toplantısı"nda basın "milli mücadele, tahıl koridoru ve...

GÜNDEM

Suriye'nin kuzeyinde eylem hazırlığında olan 3 DEAŞ'lı terörist üzerindeki mühimmatlarla etkisiz hale getirildi.

KASTAMONU

Kastamonu'da 5 farklı ülkeden öğrenciler Kur'an öğrenmek için bir araya geldi. 50 çocuğun bir araya geldiği Kur'an kursunda çocuklar Kur'an...

BARTIN

Bartın Limanı’na yük almak maksadıyla gelen “Dardun” isimli kuru yük gemisinin denize atık bıraktığı tespit edilmesi üzerine ceza kesildi.