Tekne Haberleri

Tekne haberleri ve güncel Tekne gelişmeleri, Tekne ile ilgili tüm video, Tekne fotoğrafları ve Tekne haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Bartın'da Cumhuriyet'in 100. yılı dolasıyla tekne turu düzenlendi. Etkinliğe katılanlar parçalı ay tutulmasından dakikalar öncesinde dolunayı izlemenin keyfini de sürdü.

BARTIN

Bartın ilinde balıkçı teknesinin ağlarına takılan şey büyük şaşkın oluşturdu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde denize vinç yardımıyla indirilen bir balıkçı teknesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

ZONGULDAK

Bartın İlinde denizde balıkçı teknesine eşlik eden iki yunus büyük beğeni topladı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta amatör balıkçılığın bitmesine sayılı günler kala amatör balıkçılar poşet poşet istavrit tuttu.

GÜNDEM

İş insanları Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı tatil yapmak için gittikleri Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında yatlarıyla kaza kaza...

ZONGULDAK

Türkiye ilk kez Micro Cup teknolojisi Zonguldak'ta sanayici Aziz Şua Tortu tarafından üretilmiş ve başarıyla denize indirilmiştir.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Limanda akşam saatlerinde Aşkın Özçıkrıkcı’nın sevgilisi Sedef Ekim’e yaptığı yaptığı evlilik teklifi büyük beğeni topladı.

DÜNYA

Düzensiz göçmenleri taşıyan bir teknenin batması sonucu 11 kişinin öldüğü, 44 kişinin kaybolduğu bildirildi.

DÜNYA

Senegal kıyılarından 15 gün önce Kanarya Adaları'na doğru yola çıkan ve 300'den fazla düzensiz göçmenin olduğu 3 teknenin Atlantik Okyanusu'nda...

ZONGULDAK

Kozlu Su Ürünler Kooperatif Başkanı Ergün Kayhan, 2023-2024 yılında yapılacak balıkçılık sezonu öncesinde hazırlıkları değerlendirdi.

ZONGULDAK