Tepki Haberleri

tepki haberleri ve güncel tepki gelişmeleri, tepki ile ilgili tüm video, tepki fotoğrafları ve tepki haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Zonguldaksporlu taraftarlar, maç saatinin iftar saatiyle çakışması nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’ye tepki gösterdi.

ÇAYCUMA

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde açılışı yapılan Melissa Vargas heykeline gösterilen tepkiler sürüyor.

ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS)Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin aday tanıtım töreninde ikinci sınıf muamele göstermesi sonrasında tepki gösterdi.

ZONGULDAK

CHP Milletvekili Cevdet Akay'a Yönelik İddialar ve Genç Seçmenlerin Tepkisi

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Acılık semtinde atıl durumda duran metruk bina tepkilere neden oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak Demokrasi Platformu üyeleri, Erzincan’da Kanadalı Anagold Çöpler Altın Maden işletmesinde meydana gelen faciayı Madenci Anıtı’nda protesto etti.

ZONGULDAK

Esnaflar yaşanan durum karşısında büyük tepki gösterdi.

ZONGULDAK

CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak-DevreK yoluna 22 yıldır önlem alınmadığını ve asfalt çalışması yapılmadığını açıkladı.

ZONGULDAK

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, verilen ekstra zammın geç kalındığını söyledi. 

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Fevkani köprüsünün yıkım çalışmaları sırasında su borusu patladı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta bir vatandaş yardım kömüründen taş çıkması üzerine kömürü yola dökerek tepki gösterdi.

ZONGULDAK

Bartınlı 400 madenciden 290'ının Zonguldak'a transfer edilmesi kararına karşı tepkiler başkanların bir araya gelmesi ile daha da artmaya devam ediyor.