Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL) şampiyonluğu yaşayarak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Zonguldak Spor Basket 67, ligin 29.haftasında oynanacak olan ÇBK Gelişim maçının ardından şampiyonluk kupasını alarak taraftarıyla birlikte bu özel anı doyasıya kutlayacak.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda "Satılmış Ankara" sesleri! Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda "Satılmış Ankara" sesleri!

17 Mart 2024 Pazar günü saat 18:00’da oynanacak olan ÇBK Gelişim mücadelesinin başlangıç saati ile iftar saatinin çakışması nedeniyle Zonguldaksporlu taraftarlar, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’ye tepki gösterdi.

"RAMAZANDA YAPMAYIN BARİ"
Zonguldaksporlu taraftarlar, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nin böylesine özel bir maçı iftar saatiyle çakıştırılmasının doğru olmadığını aktardı.

Uzun zamandır bu anı bekleyen taraftarlar, “Ramazan ayında saat 18:00’a maç mı koyulur? Biraz insaf.” şeklinde eleştirilerde bulundu.

Her şeye rağmen bu özel günlerinde takımını yalnız bırakmak istemeyen Zonguldak halkı ise, “Mübarek Ramazan ayında yapmayın bari. Neyse, aç kalacağız ama o şampiyonluk kupasını beraber kaldıracağız” dedi.

“MAÇ CUMARTESİ’YE ALINSIN ERKEN OYNANSIN”
Pazar günü Zonguldak Kömürspor’un da maçı olduğu gerekçesiyle bazı taraftarlar, Türkiye Basketbol Federasyonu’na, maç günü değiştirmesi yönünde taleplerini iletti.
“Pazar günü önce Kemal Köksal Stadyumu’nda Zonguldak Kömürspor’u destekleyeceğiz, hem de tam iftar saatinde Zonguldak Spor Basket 67 maçında şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Lig bitmiş, maçın bir önemi kalmamış. Bize bu zorluğu yaşatmak yerine Cumartesi erken saate çekin” 

HABER: Emre Sezer