Tur Haberleri

Tur haberleri ve güncel Tur gelişmeleri, Tur ile ilgili tüm video, Tur fotoğrafları ve Tur haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

AB Komisyonu'nun "DiscoverEU" programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için ücretsiz Avrupa turu düzenleniyor.

ZONGULDAK

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yeni turizm girişimi olan Kara Elmas Ekspresi, 12 Nisan'da Batı Karadeniz'i keşfetmek isteyenlere heyecan verici bir...

GENEL

Turistleri taşıyan tur otobüsü yağışlı havanın etkisiyle yoldan çıkıp elektrik direğine çarptı. Kazada 1’i ağır olmak üzere 10 turist yaralandı.

BARTIN

Bartın'da Cumhuriyet'in 100. yılı dolasıyla tekne turu düzenlendi. Etkinliğe katılanlar parçalı ay tutulmasından dakikalar öncesinde dolunayı izlemenin keyfini de sürdü.

KASTAMONU

Kastamonu Belediyesi Çanakkale'ye gezi düzenledi. Belediyenin düzenlediği gezi ile 7 bin Kastamonulu vatandaş Çanakkale'yi ziyaret etti.

ZONGULDAK

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur müsabakasında Zonguldak Kömürspor’un sahasında konuk edeceği Tokatspor maçının saati belli oldu.

GENEL