Turizm Haberleri

Turizm haberleri ve güncel Turizm gelişmeleri, Turizm ile ilgili tüm video, Turizm fotoğrafları ve Turizm haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Burası Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden biri haline gelecek. Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Trabzon, Rize, Giresun, Ordulu vatandaşlar için yeni...

ZONGULDAK

Emeğin başkenti kömür kentteki ‘’O müzeye’’, yerli ve yabancı 20 binin üzerinde rekor turist uğradı.

GENEL

2024'e girmemizle birlikte bazı uygulamalar da yürürlüğe girdi.

GENEL

Türkiye aştı ülkenin vatandaşlarına turistik amaçlı seyahatlerde vize muafiyeti sağlama kararı aldı.

ZONGULDAK

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, kenti gezerek anılarını paylaşarak, Ereğli'nin tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerine dikkat çekti.

KARABÜK

Karabük İl Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantının başkanlığı Karabük Valisi Mustafa Yavuz tarafından yapıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak Kömürspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Muhammet Murat Cüntay sosyal medya hesabından yapılacak olan proje ile ilgili paylaşımda bulundu.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Küre ilçesinde bulunan tarihi kervan yolu Ersizlerdere Tabiat Parkına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, turizmle ilgili yapılacaklar hakkında bilgi verdi.

KARABÜK

CHP Karabük Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük’ün turizm değerlerini anlatarak yatırım talebinde bulundu.

BARTIN

Türkiye’nin gözde turizm beldesi olma yolunda ilerliyor.. İşte detaylar...

KASTAMONU

Turizm kenti Batı Karadeniz’in kültür mirası Kastamonu’daki çevre kirliliği görenlerin tepkisini çekti.