Gölyazı, Karadeniz'in Yeni Turizm Cenneti Olacak

CHP’de İl Başkan Yardımcısı istifa etti! CHP’de İl Başkan Yardımcısı istifa etti!

Samsun'un Terme İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme'nin turizm potansiyelini harekete geçirmek amacıyla Gölyazı bölgesinde yeni projeler hayata geçireceklerini açıkladı. Başkan Kılıç, bu hamleleriyle Terme'nin sadece kendi değil, Samsun'un ve hatta Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden biri haline geleceğini ifade etti.

Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Trabzon, Rize, Giresun, Ordulular Buraya!

Gölyazı bölgesinde planlanan turizm projeleri kapsamında Yalı Mahallesi'nde eski devlet hastanesinin yerine inşa edilen otel, AVM ve rezidans projesiyle ilçenin marka bir otele kavuşacağını belirten Başkan Kılıç, buna ek olarak Terme Belediyesi'nin 50 dönümlük bir alanı kiralayarak turizmi canlandırmayı hedeflediğini söyledi.

Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Trabzon, Rize, Giresun, Ordulular Buraya! (3)

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün de Gölyazı bölgesindeki potansiyeli değerlendirmek amacıyla projeler geliştirdiğini belirten Başkan Kılıç, özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin karavan parkı projesiyle bölgede karavan turizminin geliştirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Trabzon, Rize, Giresun, Ordulular Buraya! (2)

Başkan Kılıç, Gölyazı'nın turizm master planına dahil edildiğini ve bölgedeki elektrik sorununun çözümü için çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak, "Gölyazı, projelerimiz tamamlandığında Kızılırmak Kuş Cenneti gibi hak ettiği yere gelecek ve gelişmiş bir turistik alan olacak." dedi.

Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Trabzon, Rize, Giresun, Ordulular Buraya! (1)-1

HABER MERKEZİ