Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte güneyden kuzeye göç eden turnalar, Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde sürpriz bir mola verdi.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Valdimir Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

DÜNYA

Ukrayna ordusunun Rusya'nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

KASTAMONU

Romanya Hidrografi Ofisi tarafından Trabzon Limanı'ndan Ukrayna Chornomorsk Limanı'na seyir halinde olan ve 6 bin 497 ton üre yükü taşıyan...

ZONGULDAK

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, DEİK Güney Afrika ve Ukrayna Konsey Üyesi olarak görev yapıyor ve aynı zamanda...

KASTAMONU

Trabzon Limanı'ndan Ukrayna'ya gitmek üzere yola çıkan yan yatan gemi Kastamonu açıklarında görüldü.

GÜNDEM

Rusya’nın Ukrayna’nın doğusundaki Pokrovsk kentine düzenlediği füzeli saldırıda 5’i çocuk 11 kişi hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan fırtına felaketinin ardından, 19 Kasım'da Pallada gemisinin kıyıya vurması sonucu hayatını kaybeden Ukraynalı mürettebatın trajik hikayesi...

ZONGULDAK

Ukrayna vatandaşı Oksana Stakhovska, İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman olarak ‘Sena’ ismini aldı.

GENEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayına ait konut satış rakamlarını açıkladı.

DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Senato Ödenek Komitesi’nde İsrail ve Ukrayna'ya yapılacak yardımları böyle protasto ettiler.

ZONGULDAK

Ukrayna ila savaş halindeki Ruslar Batı Karadeniz'i sevdi. Rusya'dan hareket kruvaziyer gemi, 27. kez geldiği Amasra Limanı'na demirledi.