Veteriner Haberleri

veteriner haberleri ve güncel veteriner gelişmeleri, veteriner ile ilgili tüm video, veteriner fotoğrafları ve veteriner haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Şap hastalığından dolayı hayvanlar toplanırken akıl almaz bir olay yaşandı. Hastalıktan ölen büyükbaş hayvanı öylece yol kenarına atmaları büyük tepki...

GENEL

Türk Veteriner Hekimler Birliği ve 56 Veteriner Hekim Odası son zamanlarda yaşanan darp ve şiddet olaylarına tepki geldi. Darp edilip...

ZONGULDAK

Sokak hayvanlarını unutmadılar ve canla başla çalışıp sokak hayvanlarına yuva yaptılar. Sokak hayvanlarına barınakları ve rehabilitasyon yaptılar.

ZONGULDAK

Şap hastalığının yoğun bir şekilde yaşanmasının ardından ekipler harekete geçmişti. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda şap hastalığıyla mücadele edildi.

ZONGULDAK

Veteriner hekim Gökmen Koç sıcak havalarda vatandaşlara karşı uyardı. Sıcak havalarda sokak hayvanlarına kapı önlerine su kabı koymalarını istedi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Acılık semtinde faaliyet gösteren Zonguldak Veteriner kliniği sahibi Önder Alkan ve Songül Alkan’ın oğulları Ömer Faruk, Emine-Şaban Kuzlu’nun kızları...

ZONGULDAK

Hayati tehlikesi bulunan sokak hayvanlarına ücretsiz müdahale edildiğini ifade eden Önder Alkan, "Hayvanların sağlıkları açısından devletimiz kanun koymuştur.'' dedi.

ZONGULDAK

Zonguldak‘ta vajinasından yoğun akıntı şikayetiyle kliniğe getirilen 40 kilogram ağırlığındaki ev köpeğinin rahiminden 2 kilo enfeksiyon çıkartıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta kent merkezinde veteriner kliniğinde yapılan başarılı operasyonla bir köpeğin göğsünden yumruk büyüklüğünden tümör çıkarıldı.