Yolcu Haberleri

yolcu haberleri ve güncel yolcu gelişmeleri, yolcu ile ilgili tüm video, yolcu fotoğrafları ve yolcu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Batı Karadeniz’in yolcu rotasyon noktası Zonguldak Havalimanı’nın Mart ayı verileri açıklandı.

ZONGULDAK

Zonguldak sahil yolunda kırmızı ışıkta geçen yolcu otobüsü motorsiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

ZONGULDAK

Yolcu trafiği verileri, ülkemizdeki havalimanlarında büyük bir atıl kapasite olduğunu gösterdi. Zonguldak Havalimanı atıl kapasite kategorisinde mi?

ASAYİŞ

Belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 16 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 kilo 13 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan kadın yolcu tutuklandı.

ZONGULDAK

Zonguldak Havalimanı, 2024 yılına hızlı bir başlangıç yaparak yolcu trafiğinde önemli bir artış elde etti. DHMİ İstatistiklerine göre 2023 yılının...

ZONGULDAK

Zonguldak Havalimanı, 2023 Ocak sonunda iç hatlarda 1.204, dış hatlarda ise 3.077 olmak üzere toplamda 4.281 yolcu ağırlamıştı.

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın, Karabük ile İstanbul'da yaşayan yüz binlerce, Almanya başta olmak üzere yurt dışında yaşayan bölge insanına hitap eden Zonguldak...

ZONGULDAK

Özel Halk Otobüsleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak'a gerçekleştireceği ziyaret sebebiyle vatandaşları ücretsiz olarak taşıyacak.

ZONGULDAK

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) vatandaştan gelen tepkiler büyüyor. İşte detaylar...

KASTAMONU

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, İstanbul-Sinop seferini yapan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 6 vatandaş hayatını kaybetti.

KASTAMONU

Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, ekipler olay yerine sevk edildi