Yusuf Tekin Haberleri

Yusuf Tekin haberleri ve güncel Yusuf Tekin gelişmeleri, Yusuf Tekin ile ilgili tüm video, Yusuf Tekin fotoğrafları ve Yusuf Tekin haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen atamasının nasıl yapılacağını açıkladı. KPSS ile mülakat yüzde 50 oranında değerlendirilecek.

ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul'un, ücretli öğretmenler ve atanamayan öğretmenlerin sorunlarına dikkat çeken soru önergesine yanıt geldi.

GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanlığı, tüm illerdeki ortaokul ve liselerde 3 bin 500 okulda yenilikçi sınıfların kurulması için önemli bir adım attı.

ZONGULDAK

Çaycumaspor, İkinci Devreye Güçlü Başlangıç için Yasin Akkuş'u kadrosuna kattı.

ZONGULDAK

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyuru yaptı. Tüm okullarda uygulanacak. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yarıyıl tatili ve yıl sonu tatili öncesi başlatılan yeni dönemle ilgili bilgi verdi.

KASTAMONU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu'da bir ilkokulda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

KASTAMONU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu ziyaretleri kapsamında Vali Meftun Dallı ile bir araya gelerek ildeki eğitim çalışmalarını değerlendirdi. 

GENEL

2023- 2024 eğitim ve öğretim yılında yönetmelikte değişiklik yapılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı yeni değişiklikleri açıkladı.

GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatillerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Ara tatil...

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı televizyon programında yeni mülakat sisteminin detaylarını açıkladı.

GENEL

Yusuf Tekin, konuk olduğu bir televizyon programında öğretmen atamalarına yönelik açıklamalarda bulunurken "60 binin üzerinde öğretmen açığımız var" dedi.