Zafer bayramı Haberleri

zafer bayramı haberleri ve güncel zafer bayramı gelişmeleri, zafer bayramı ile ilgili tüm video, zafer bayramı fotoğrafları ve zafer bayramı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.

ZONGULDAK

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan 30 Ağustos Zafer Bayramı için mesaj yayımladı.

ZONGULDAK

Valilik tarafından yapılacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama ve Etkinlikleri Programı belli oldu. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu "Kurtuluş Savaşı’mızın dönüm noktalarından olan 30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yıl Dönümünü milletçe büyük bir gurur, heyecan...

ZONGULDAK
ZONGULDAK

Zonguldak İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Atatürk konulu sergi açıldı.

ZONGULDAK

30 Ağustos Zafer Bayramı yaklaşırken belediyeler etkinliklerine başladı. Çaycuma Belediyesi bu sene 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Mithat Körler konseriyle kutlayacak.

ZONGULDAK

Zonguldak 30 Ağustos Zafer Bayramı'na hazırlanıyor. Zonguldak Valiliği önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri protokol eşliğinde kutlanacak.