Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.

GÜNDEM

Kakao fiyatları, uzun süredir devam eden rekolte kayıpları sebebiyle hızla yükseliyor ve bu yükseliş trendinden vazgeçmiyor.

ZONGULDAK

Brent petrol 87 doları gördü. Bu durum akaryakıt pompalarına nasıl yansıyacak? Zam mı geliyor?

GÜNDEM

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emeklilerin maaşlarına yapılacak zam konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Geçtiğimiz ay peş peşe yapılan indirimler yerini zamlara bıraktı. Brent petrol fiyatları yeniden 85 dolar civarından alıcı bulmaya başlarken, bu...

GÜNDEM

Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaların ardından sektör kaynakları benzin ve motorin fiyatlarında büyük artış beklendiğini açıkladı.

ZONGULDAK

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte birçok emekli, gözünü bayram ikramiyelerine dikti. Geçen yıl 2 bin TL olan emekli bayram ikramiyesi miktarı,...

GÜNDEM

Emekli bayram ikramiyesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Emekli maaşı zammı ve emekliye ek zam düzenlemelerinin ardından bayram ikramiyesi de yükseltilmişti.

ZONGULDAK

Son günlerde enerji sektöründeki genel zamların ardından, mutfaklardaki yangın daha da büyüyor.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

TÜİK, Şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı, ve emekli nüfusun yoğun olduğu Zonguldak'ta emekliler, maaşlarına yapılacak olan düzenlemeleri merakla bekliyor.