Ziraat Türkiye Kupası Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası haberleri ve güncel Ziraat Türkiye Kupası gelişmeleri, Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili tüm video, Ziraat Türkiye Kupası fotoğrafları ve Ziraat Türkiye Kupası haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Galatasaray’ı eleyen Fatih Karagümrük yarı finalde Trabzonspor ile eşleşti.

SPOR

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan Galatasaray, çeyrek finalde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve kupaya veda etti.

KARABÜK

İlk turda deplasmanda Bulvarspor’u 4-3’lük skorla deviren Karabük İdman Yurdu’nun Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda rakibi belli oldu.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur kura çekimlerinde seri başı olan GNG Kastamonuspor’un rakibi Sebat Gençlik Spor oldu.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, Türkiye Kupası ikinci tur kura çekimlerinde seri başı olurken TFF 3.Lig ekiplerinden Tokat Belediyesi Plevnespor ile eşleşti.

BARTIN

Bartınspor, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i mağlup ederek 8 senenin sonunda müzesine kupa getiren Fenerbahçe, yeni sezon formasını satışa çıkarttı.

SPOR

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza, final mücadelesi öncesinde oğlu Felipe ile birlikte takımı ziyaret etti.

GENEL

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, 2013-2014 sezonunda transfer olduğu Spor Toto Süper Lig temsilcisi Beşiktaş'a 10 yılın ardından veda ediyor.