Zonguldak bülent ecevit üniversitesi Haberleri

zonguldak bülent ecevit üniversitesi haberleri ve güncel zonguldak bülent ecevit üniversitesi gelişmeleri, zonguldak bülent ecevit üniversitesi ile ilgili tüm video, zonguldak bülent ecevit üniversitesi fotoğrafları ve zonguldak bülent ecevit üniversitesi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Öğrenci Toplukları Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı.

RESMİ İLAN
ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ)'nün eğitim ve öğretime başlamasına bir haftadan kısa bir süre kala İncivez Muhtarı Hüseyin Cevher, yeni...

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer “Yükseköğretimde uluslararasılaşma ve kalite süreçleri” başlıklı yazısıyla konuk yazar oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) teknoloji takımlarından B-Dispate Havacılık ve Uzay Takımı, 74. Uluslararası Uzay Kongresine katılmaya hak kazandı.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2022-2023 yılı öğrencilerini mezun edecek.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Ankara Etimesgut Havalimanı’nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te stant açtı.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği tarafından açıklanan kararla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi için alınacak tedbir ve otopark yerleri belirlendi.

ZONGULDAK

YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin (ZBEÜ), genel doluluk oranı yüzde 98 olarak gerçekleşti.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi yapılan son araştırmada SCImago sıralamasında büyük bir yükselişe imza attı.

ZONGULDAK

Zonguldak BEÜ Rektörü Özölçer'in CNN TÜRK'te "Öğrenciler Neden Üniversitenizi tercih etsin" sorusuna, "Üniversitemizi tercihten ziyade öğrencilerimiz sevdiği işi yapsın" diyerek...