Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer CNN Türk'te "Tercih Zamanı" programına konuk oldu.

Programda tercih yapacak öğrenciler için Neden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi? konusunda bilgiler veren Rektör Özölçer şu görüşlere yer verdi;

ÖĞRENCİLER SEVDİĞİ İŞİ YAPMALI

"Öğrenciler sevdiği işi yapmalı, en başta gelen o.Bir rektör olarak üniversitemi tavsiye etmeden önce herkes sevdiği işi yaparsa çok verimli olur, çok başarılı olur. Bunun dışında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi yeşille mavinin buluştuğu bilhassa mühendislik ve ara eleman yetiştiren Meslek Yüksekokulları ve Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi’nde öne çıkan bir üniversite.

O ilçede skandal! Yeniden sandık başına gidilecek... O ilçede skandal! Yeniden sandık başına gidilecek...

TERCİH EDİLEBİLİRLİĞİMİZDE ÖNEMLİ BİR FAKTÖR

İlk kurulan maden mühendisliği mektebi Zonguldak’ta kurulmuş ve 100 sene geçmiş. Dolayısıyla tercih edilebilirliğimizde önemli bir faktör. Tıp Fakültemiz Sakarya’dan Samsun’a kadar pek çok alana hizmet veren sağlık üssü halinde. Bahsettiğim gibi buradan yetişen öğrenciler TUS’ta çok başarılı oluyorlar. Öğrencilerimize pek çok imkan sunuyoruz.Merkez kampüsümüzde, spor sahalarımızdan, basket sahalarından tutun, öğrenci merkezinden tutun, yüzme havuzundan fitness merkezine kadar sağlık problemlerini halledecek pek çok yer var.Deniz kenarında açtığımız kafeteryamız var.

HERKESTEN ÇOK FARKLI OLARAK VAKFIMIZ VAR

Vakfımız geçen sene ilk defa 30.yılımızda öğrencilerimize vakfımız kanalıyla burs verdik. Çok önem verdiğimiz bir konu. Bu vakfımız inşallah bu sene de öğrencilerimize burs verecek. Gelen öğrencilerimize burs verebilmeyi de tahahhüt ediyoruz.İnşallah bizi tercih ederler. Yeşille mavinin buluştuğu bir yerde yaşamak, öğrenim görmek tercihleri olur diye düşünüyoruz.

TEKNOLOJİ TAKIMLARIMIZ MEŞHUR

Şöyle bir artımız daha var. Teknoloji takımlarımız meşhur. Grizu-263 gibi 20’ye yakın teknoloji takımımız var. Bu takımlarımızın her birinin kendi çalışma laboratuarlar alanları var. Biliyorsunuz Grizu’nun hem dünya birinciliği var hem de Türkiye’de Teknofest’te 20 ‘ye yakın ve biz öğrencilerimize her türlü desteği veriyoruz.İnşallah bizi tercih ederler ama nereyi tercih ederlerse etsinler sevdikleri işi yapsınlar."