Zonguldak haberleri Haberleri

zonguldak haberleri haberleri ve güncel zonguldak haberleri gelişmeleri, zonguldak haberleri ile ilgili tüm video, zonguldak haberleri fotoğrafları ve zonguldak haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkulu ile kutlandı.

ZONGULDAK

1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında yürüyüş düzenlendi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın bir ilçesinde eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına dinamit koydu.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Şampiyonu olan Kdz.Ereğli Voleybol Midi Kız takımı, TVF Altyapı Ligleri Grup Birinciliği müsabakalarına hazırlanıyor.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.

ZONGULDAK

Karaelmas Mahallesi sakinlerinden Cemile Akın hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Zonguldak Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Kız Hokey takımı, Okul Sporları Yıldızlar Hokey Grup Müsabakaları’nda göğsümüzü kabartarak namağlup şampiyon oldu.

ZONGULDAK

Filyos Gaz Sahası'nda faaliyet gösteren TPAO'ya bağlı şirket, Şubat ayında 58 güvenlik görevlisini sorgusuz sualsiz işten çıkarmıştı.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr....

ZONGULDAK

Batı Karadeniz'de beklenen yağışlar Bolu ve Düzce, Zonguldak, Karabük ve Bartın çevrelerinde şiddetli bir şekilde hissedilecek.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın için uyarıda bulundu. Zonguldak, Karabük ve Bartın çevreleri için şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

ZONGULDAK

TTK, 20 adet izolatör alımı için ihaleye çıktı.