Zonguldak jandarma Haberleri

Zonguldak jandarma haberleri ve güncel Zonguldak jandarma gelişmeleri, Zonguldak jandarma ile ilgili tüm video, Zonguldak jandarma fotoğrafları ve Zonguldak jandarma haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin dikkati ve çabalarıyla yaralı halde bulunan bir çobanaldatan kuşu, doğa koruma alanında tedavi altına alındı.

ZONGULDAK

Zonguldqk Jandarmadan, “24  Kasım Öğretmenler Günü” nde vefalı hareket.. onları da unutmasınlar...

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Down sendromlu vatandaşın asker olma isteğine kayıtsız kalmayan Zonguldak Jandarması asker eğlencesinin ardından temsili askerlik yaptırdı.

ZONGULDAK

Zonguldak Jandarmanın düzenlediği “Türkiye Duman Uygulaması”nda kayıp şahıs ve  Vergi Usul Kanununa Muhalefet eden kişi yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, çocuklara özel eğitimle yine örnek davranışta bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı. Jandarma bu sefer kazaların önlenmesiyle ilgili çalışma yaptı.

ZONGULDAK

Zonguldak Jandarma ekipleri tarafından “Türkiye Müşterek Kaçak/Sahte Alkollü İçki” uygulaması yapıldı.

ZONGULDAK

Jandarma Atlı Tim’in Kadim, Efe ve İmre isimli atların, sahil bölgesinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için görevlerine başladıkları bildirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca tarım sezonu başlaması nedeniyle Patpat kazalarının önlenmesi için kahvehaneleri tek tek dolaşıyor.