Zonguldak kömürspor Haberleri

zonguldak kömürspor haberleri ve güncel zonguldak kömürspor gelişmeleri, zonguldak kömürspor ile ilgili tüm video, zonguldak kömürspor fotoğrafları ve zonguldak kömürspor haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un katıldığı konferansta, Zonguldakspor için şampiyonluk potansiyelinin olduğunu söyledi.

SPOR

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, “Önce Kırklarelispor’u sonra da Zonguldak Kömürspor’u devirerek şehrimizin umutlarını canlı tutmak istiyoruz” dedi. Tecrübeli teknik...

SPOR

Zonguldak Kömürspor, bugün yapılan antrenmanla Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Zonguldak Kömürspor ile Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler arasında oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Hakan Çevik’in durumu belli oldu.

SPOR

Zonguldak Kömürspor - Ankara Demirspor maçına 2 gün kala TFF'den üzücü haber geldi.

SPOR

Zonguldak Kömürspor'ün hafta sonu oynayacağı Ankara Demirspor mücadelesi için yaptığı misafir seyirci kontenjanı artırma başvurusu kabul edildi.

SPOR

Atmaca amca lakabıyla bilinen Bilal Aykın, bugün saat 14:00’da gerçekleştirilen Zonguldak Kömürspor antrenmanını ziyaret etti.

SPOR

Kırmızı Lacivertliler, 1 günlük aranın ardından yeşil sahalara geri döndü.

SPOR

Harun Demir, Bilal Aykın’ı Ankara Demirspor deplasmanına davet etti.

SPOR

Atmaca amca lakabıyla bilinen Bilal Aykın, bugün Zonguldak Kömürspor antrenmanına katıldı.

ZONGULDAK

Dark Side taraftar grubu tribün lideri Bora Amasralı hastaneye kaldırıldı.

SPOR

Zonguldak Kömürspor Yönetimi, galibiyet golüyle birlikte gözyaşlarına boğulan Bilal Aykın'ı antrenmana getirerek forma ve kombine takdim edecek.