Zonguldak Valiliği Haberleri

Zonguldak Valiliği haberleri ve güncel Zonguldak Valiliği gelişmeleri, Zonguldak Valiliği ile ilgili tüm video, Zonguldak Valiliği fotoğrafları ve Zonguldak Valiliği haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği yaptığı duyuruda kapalı yolların ulaşıma açıldığını bildirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği, Batı Karadeniz Bölgesini etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Zonguldak genelindeki karayolları ile ilgili paylaşımda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında Dedeman Otel’de birlik beraberlik yemeği düzenlendi.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Zonguldak Valiliği üzerinden uyarılarda bulundu. Soğuk ve yağış ile kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta etkisini gösteren fırtına ve sağanak yağış sonrası Zonguldak Valiliği’nden uyarı geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği hafta sonu etkisini gösterecek tam fırtına nedeniyle vatandaşları uyarırken baca zehirlenmelerine dikkat çekti.

ZONGULDAK

Toplantı, Zonguldak Valiliği Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda yapıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliğinden çadırda kalan kayıp mürettabatın ailesi ve son duru.la ilgili açıklama geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliğinden kış lastiği zorunluluğu konusunda açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kış lastiği takma zorunluluğu olan araçlar açıklandı.

ZONGULDAK

19 Kasım Pazar günü olumsuz hava koşulları nedeniyle askeri mendireğe çarptıktan sonra batan Kafkametler gemisinin kayıp personelleri için Zonguldak Valiliği'nde...

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği'nden sosyal medya üzerinden yeni bir uyarı daha... "Lütfen dikkatli ve tedbirli olalım"

ZONGULDAK

Vatandaşlara uyarı verildi. Mecbur kalmadıkça çıkmayın!