Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor Ünü şehir dışını aştı! Turizme büyük katkı sunuyor

 Kdz. Ereğli Belediyesinden yapılan açıklamada "Zonguldak’ta yayın yapan İmza Gazetesi’nde yer alan ‘Posbıyık, Yağlı Direği kaldırdı’ haberi gerçeği yansıtmamaktadır" denilip görevler hatırlatılırken asıl konuya hiç değinilmedi. Posbıyık'ın Kaymakama ve gelen komiteye "Yağlı direkten Türk bayrağı alma" yarışının yapılmaması talebinde bulunduğu yönündeki iddialara hiç değinilmedi.

"DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI PROGRAMI LİMAN BAŞKANLIĞI’NCA HAZIRLANMIŞTIR

Zonguldak’ta yayın yapan İmza Gazetesi’nde yer alan ‘Posbıyık, Yağlı Direği kaldırdı’ haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Denizcilik ve Kabatoj Bayramı Programı Liman Başkanlığınca hazırlanarak Kaymakamlık oluru ile kamu kurum ve kuruluşlara gönderilmiştir. 

Zonguldak’ta yayın yapan İmza Gazetesi’nde yer alan kasıtlı ve belli bir maksadı taşıyan ‘Posbıyık, Yağlı Direği kaldırdı’ haberi üzerine bu açıklama zorunlu hale gelmiştir.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı programı Bölge Liman Başkanlığı sekretaryasında hazırlanarak Kaymakamlık oluru ile kamu kurum ve kuruluşlara gönderilmiştir. Kurum ve kuruluşlara atfedilen görevlerin ifası kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesi, ‘Atatürk Anıtı ve civarının düzenlenmesi, bayrak direğinin hazırlanması, bayrak temini ve ses tertibatı ile müsabaka ve deniz eğlencelerinin yapılacağı Belediye İskelesi önünde protokolün oturacağı özel yerin hazırlanması ve yarış sahasındaki ses tertibatının düzenlenmesi’ konularında görevlidir.

Bunun dışındaki yarışmalar, deniz eğlenceleri gibi konuların Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’la bir ilgisi yoktur.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Kdz. Ereğli Belediyesi
Basın Bürosu"