Selim Alan’ın dönemin Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın projelerini çaldığını ifade eden Zonguldak Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Dr. Atınç Kayınova, “Fotoğraflar yeni revizyon imar planından. Hani şu muhteşem plan. Bakın ne var orada! Çaydamardaki tüp depoları ALAN'ını terminal ALAN'ı olarak plana işleyen ALAN, 3 ay içinde kendi yaptığı planı çöpe atmış.  O da farkında tabi planın rezilliğinin. Ama o sırada bazı yandaşların işlerini çözmek lazımdı, çözdüler de zaten. Yakında tek tek açıklayacağız hepsini kamuoyuna” dedi.

Kayınova, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi;

Terminal ALAN'ı

Yolcudur ALAN, her şeyi y'ALAN.

Terminali bilmem de ALAN'ın otobüsü kalkıyor. Yol arkadaşı da bayağı bir çok olacak gibi yanında...

Daha 3 ay önce Belediye Meclisinde "Zonguldak’ın 50 yılını planladık" diye ahkam kesen ALAN revizyon imar planında ilk çarkını Terminal ALAN'ı ile yapmış.

Fotoğraflar yeni revizyon imar planından. Hani şu muhteşem plan. Bakın ne var orada! Çaydamardaki tüp depoları ALAN'ını terminal ALAN'ı olarak plana işleyen ALAN, 3 ay içinde kendi yaptığı planı çöpe atmış.

O da farkında tabi planın rezilliğinin. Ama o sırada bazı yandaşların işlerini çözmek lazımdı, çözdüler de zaten. Yakında tek tek açıklayacağız hepsini kamuoyuna...

Zonguldak sahilinde ceset bulundu! Zonguldak sahilinde ceset bulundu!

3000 vatandaşın itirazını görmezden gelen, planla ilgili uyarılarımıza kulak tıkayan zihniyet şimdi de kopyacılık yapmış. "Çaydamara terminal olmaz, demir ambarlarının orası uygun" dedik. O tarihte işlerine gelmedi. Şimdi kendi projesi gibi çıkmış açıklamış. Yakışır mı yakışır ALAN'a. 2019'daki projeleri de vali Ahmet Çınar'dan kopyalanmıştı unutmadık.

Akşam yat başka, sabah kalk başka. Plan yok, program yok. Tam da sayın Cumhurbaşkanının dediği Z.... B..... tipi. İçini siz doldurun, ben yazınca bozuluyorlar, reisleri deyince susuyorlar.

Şehirde y'ALAN siyaseti tam gaz devam ediyor. Zonguldak halkı inanır mı? Sanmam, inanan da yok, inanmak isteyen de yok zaten...