Zonguldak ve Kastamonu dahil 7 ilde Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ katkılarıyla turne... Zonguldak ve Kastamonu dahil 7 ilde Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ katkılarıyla turne...

2018 yılında İMZA Dergisini çıkartmaktan vazgeçip haftalık olarak gazeteye geçtiğimiz günlerde 21 yaşında bizimle beraber çalışmaya başlayan çıtı-pıtı genç bir kızın ilerleyen zamanlarda bu kadar gazeteciliğe adapte olacağını hiç beklemiyorduk. Deneme amaçlı işe başladıktan sonra müthiş bir gelişme gösteren ve sürekli olarak çalışkanlığıyla üzerine koyan İrem Karagöz İMZA’nın vazgeçilmez elemanı oluverdi.

Üniversite mezunu akıllı, ahlaklı ve bizlerin gözü, kulağı, dili olan İREM’le yıllar yılları kovaladı ve aradan tam 6 yıl geçiverdi. Bir baktık ki 21 yaşında ekibimize katılan İREM kızımız 27 yaşına girmiş.

Doğum günü pastasını kesmek ve ona nice yıllar dilemekten de çok mutlu olduk. Doğum günü pastasının üzerine de “Nice yıllara gözbebeğimiz” yazdık.

Fotoğrafı konuşturalım köşemde de bu değerli arkadaşımızın buradan doğum gününü en içten dileklerimle kutluyor hep birlikte daha nice güzel yaşlar diliyorum. İyi ki doğdun İREM…

Haber-Yorum: Mustafa Emen