AK Parti Kilimli Belediye Başkanı ve başkan adayı Kamil Altun 31 Mart’ta da iddialı bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Altun geçtiğimiz hafta Kilimli’de kapalı spor salonunda yaptığı tanıtım ve proje toplantısında yer yerinden oynadı.

Çok kalabalık bir şekilde salonu dolduran ve Altun’a destek veren partili vatandaşların coşkusu karşısında bir açıklama yapan Kamil Altun, 5 senede yapılan hizmetleri anlattı ve önemli mesajlar vererek aynı şevk ve heyecanla hep birlikte Kilimli’yi daha da ileri taşımak için destek istedi.

ALTUN; “5 yıl önce “Terk Edilen Değil, Tercih Edilen Kilimli” ile çıktığımız bu yolda ilçemizi daha iyi ve yaşanılabilir hale getirmek için sizlerin desteği ile çalışmalar yaptık.

Bugün ise Yeni Yüzyıl Yeni Kilimlimiz için ilk adımı atıp, yeni meclis üyelerimizin desteği ile yapacağımız projeleri tanıttık. Bu süreçte sizlerin desteğiyle güçlendik. Sizlerle birlikte daha da ileri taşımak için ilk günkü heyecanı yaşıyorum. Her birinize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Gelecek 5 yılda yine birlikte el ele verip Kilimlimizi güzelleştireceğimiz meclis üyesi adaylarımıza da başarılar diliyorum.”

Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu Kapuz plajını ve Fener’i kim işletecek! Belli oldu

Fotoğrafı konuşturduğumuzda; Kilimli halkı “Tercih edilen Kilimli” mesajını vermiş gibi salonu doldurmuş. 31 Mart’ı bekleyelim.

Haber-Yorum: Mustafa Emen