Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı kamerada! Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı kamerada!

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve Yenice İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesini amaçlamaktaydı.

Karabük'te polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı (2)

Karabük il merkezinde faaliyet gösteren S.A, K.T. ve L.A isimli şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda toplamda 53,83 gram uyuşturucu madde, 18 adet uyuşturucu hap ve sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüphelilerden araç sürücüsü olan S.A, uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmaktan dolayı 20,970 TL para cezasına çarptırıldı.

Karabük'te polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı (4)

Yenice ilçesinde gerçekleştirilen başka bir operasyonda ise İlçe Emniyet Amirliği görevlileri, uygulama noktasından kaçmaya çalışan araç sürücüsü H.A.'yı yakaladı. Yapılan aramada H.A.'nın üzerinde ve aracında 5 gram uyuşturucu madde ile uyuşturucu aparatı olan bir şişe ele geçirildi. H.A.'nın ehliyetine daha önce uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmaktan dolayı 5 yıl süreyle el konulduğu belirtildi. Ayrıca, şahsa ehliyetsiz araç kullanmaktan 31,146 TL para cezası uygulandı.

HABER MERKEZİ