Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabük'e müjde ve tebrik! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabük'e müjde ve tebrik!

Kaza sonucunda yan vaziyette sulara batan aracın sürücüsü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Karabük'te Fren Boşalan Minibüs Demir Çelik Köprüsünden Çaya Uçtu! (4)

Olay, sabah 08.20 sularında demir çelik köprüsünde gerçekleşti. Minibüsüyle kavşaktan dönen Süleyman Aysan'ın (59) idaresindeki aracın frenleri iddiaya göre boşalınca köprü korkuluklarını kırarak Çay'a uçtu. Aracın yan vaziyette sulara batmasıyla birlikte sürücü, boğulmaktan son anda kurtularak araçtan çıkarak yardım bekledi.

Karabük'te Fren Boşalan Minibüs Demir Çelik Köprüsünden Çaya Uçtu! (3)

Olay yerine gelen polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri, sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri, halat merdivenle inerek yaralı sürücüyü sedyeye alıp itfaiye merdiveniyle yukarıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Karabük'te Fren Boşalan Minibüs Demir Çelik Köprüsünden Çaya Uçtu! (5)

Olayın ardından kaza yerine gelen sürücünün kızı, gözyaşlarına boğuldu. Köprünün üzerinde toplanan vatandaşlar, kurtarma çalışmalarını cep telefonları ile kayda alarak izledi.

Kaza ile ilgili polis ekipleri inceleme başlatırken, sürücüler ise kavşağın akıllı kavşak olarak lanse edildiği yeni düzenleme sonrasında artan kazalar nedeniyle kavşağın yeniden elden geçirilmesini talep etti.

Karabük'te Fren Boşalan Minibüs Demir Çelik Köprüsünden Çaya Uçtu! (1)

HABER MERKEZİ