Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 5-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonda çeşitli suçlardan aranan 66 şüpheli yakalandı. Yapılan denetim ve operasyonlarda gözaltına alınan şahıslardan, haklarında yakalama kararı bulunan 11 kişi tutuklandı.

Gözaltına alınan şahıslardan B.T., çeşitli suçlardan toplam 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan 21 yıl hapis cezası bulunan N.Ç., kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan aranan E.Ç., göçmen ve kaçakçılık, kumar oynaması için yer temini etme suçlarından aranan G.Z., hırsızlık suçundan 3 yıl hapis cezası ile aranan M.D., karşılıksız çek suçundan aranan Y.D., uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan E.K. ve E.G., uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan aranan M.Z. hakim karşısına çıkarıldı.

Şahısların mahkeme tarafından tutuklanmalarının ardından, adliyeye sevk edildi. Operasyonlar, Kastamonu'da suçla mücadele çalışmalarının sürdüğünü gösteriyor.

Kastamonu’da kar yağışı: Sürücülerin zor anları Kastamonu’da kar yağışı: Sürücülerin zor anları

HABER MERKEZİ