Zonguldak’ta 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, İYİ Parti'nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır, Emral Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı ve Uzun Çarşı’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete İYİ Parti İl yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi adayları katılım gösterdi.

Kozlu sahilinde hareketli saatler! Kozlu sahilinde hareketli saatler!

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Adanır, mevcut iktidar partisinin yorgunluğu ve CHP'nin dağınıklığı nedeniyle seçim sürecinde belirgin bir çift başlılık yaşandığını vurguladı. İYİ Parti'nin alternatif bir çıkış yolu olduğunu belirtti. Mevcut belediyenin geçmiş seçim döneminde verdiği vaatlerini yerine getirmekte başarısız olduğunu ifade etti. "Tecrübemizle Zonguldak'ı ayağa kaldırmaya geldik!" dedi

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Kaya Adanır, belediye başkanı seçilmesi durumunda çevre ve gürültü kirliliği gibi sorunları çözeceğini, esnaf ile sürekli istişare halinde olacağını, belediyenin kapısının 7/24 toplumun bütün kesimlerine açık olacağının ve belediyenin tedariğini yerel esnaftan yapacağı sözünü verdi.