Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle ''Kesin ihraç'' istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevkedilen Tanju Özcan, yaptığı paylaşımda ''BAŞKALDIRIYORUM'' dedi.

Zonguldak, Bartın ve Karabük'te kaç konut satıldı? Zonguldak, Bartın ve Karabük'te kaç konut satıldı?

Televizyon programında canlı yayın konuğu olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP ile ilgili verdiği demeçlerle adeta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun göründüğü gibi demokrat birini olmadığını tam aksine koltuk sevdalısı olduğunu belirten Tanju Özcan, ''Tanju Özcan: Sayın Kılıçdaroğlu öyle göründüğü gibi demokrat falan değil. Ağzından demokrasiyi düşürmüyor ama demokrasi adına yaptığı hiçbir şey yok. Kemal Kılıçdaroğlu koltuk sevdalısı bir insan.

İsim verdirtmeyin. Terör sevicilerini çevresine, badem bıyıklıları toplamış çevresine. Eksik olan sadece Atatürkçü, yurtsever, cumhuriyetçi, laik ve Türk milliyetçisiyim diyen insanlar.

''SEN TARİHİ OKUDUN MU?''

''Canan Kaftancıoğlu, sen İstanbul il başkanısın, çıkmış, Ermeni soykırımını tanıyorum, neyi tanıyorsun, okudun mu sen o tarihi? Ermenilerin ağırlıklı Kürt vatandaşlarımız olmak üzere kaç yüz bin vatandaşımızı katlettiğini biliyor musun?"

''BİZ MAALESEF FETÖCÜ'LERİ TOPLAMIŞIZ''

"FETÖ'cüler Genel Merkez'de cirit atıyor demek. İsim verdirtmeyin. Terör sevicilerini çevresine, badem bıyıklıları toplamış çevresine. Eksik olan sadece Atatürkçü, yurtsever, cumhuriyetçi, laik ve Türk milliyetçisiyim diyen insanlar. Yani Canan Kaftancıoğlu, sen İstanbul il başkanısın, çıkmış, Ermeni soykırımını tanıyorum, neyi tanıyorsun, okudun mu sen o tarihi? Ermenilerin ağırlıklı Kürt vatandaşlarımız olmak üzere kaç yüz bin vatandaşımızı katlettiğini biliyor musun?"

''KILIÇDAROĞLU DEMOKRAT FALAN DEĞİL''

''Sayın Kılıçdaroğlu öyle göründüğü gibi demokrat falan değil. Ağzından demokrasiyi düşürmüyor ama demokrasi adına yaptığı hiçbir şey yok. 

''YAVAŞ, AKŞENER'E SİYASİ KAZIK ATTI''

''Mansur Yavaş önce Meral Akşener’in adaylık teklifini kabul etti ve Meral Hanım masadan kalktı. Sonra Meral Hanım’a siyasi bir kazık attı ve Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajı paylaştı.''

''EKREM BEY BABAMIN OĞLU DEĞİL''

"Ekrem bey benim babamın oğlu değil. Muharrem İnce'yle olduğu gibi bir yakınlığım da yok. Şu anda CHP'de öne çıkan isim o, bunu görmek lazım."