Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş yıldönümü kutlamaları münasebetiyle bizde Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu olarak Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıd. Albay Cezmi Yalınkılıç’a Komutanlık merkezinde 16 Haziran günü bir ziyaret gerçekleştirdik.

Zonguldak’ta göreve geldiğinden bu yana yaptığı olumlu çalışmalarla göz dolduran, güler yüzlü, samimi, misafirperver ancak bir o kadar da görevinde disiplinli bir Komutan olan Albay Yalınkılıç kendisine bağlı olan ilin, ilçelerin, belde ve köylerinde yasa dışı faaliyetlerde olanlara göz açtırmıyor. Vatandaşların huzur ve güvenliği için yasalar çerçevesinde ne gerekiyorsa yerine getiriyor.

Zonguldak’tan çok sayıda Alay Komutanları geldi geçti ama Sayın Cezmi Komutanımız bir başka iz bıraktı gönüllere girdi. Vatandaşlar kendisinden çok memnun bunu net söylüyorum.

KGD Yönetimi olarak Jandarma Teşkilatımızın 184. Kuruluş yıldönümünde kendisine çiçek taktim ettim ve nice başarılı yıllar temennisinde bulundum. Bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı da buradan bir kere daha teşekkürlerimi iletiyorum.

rt

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Jandarmamız çiçek kokulu mis gibi başarılı görevlerine devam etsin. Ülkemizin tüm Jandarma teşkilatı gururumuz olarak ebediyete kadar başımızdan eksik olmasın. İyi ki varsınız…

KGD Başkanı Mustafa Emen ve yönetimini sıcak bir şekilde ağırlayan Albay Yalınkılıç’a çiçek takdim eden Başkan Emen ve yönetimine teşekkür eden Cezmi Albay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek görev yapan tüm basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.

Halk plajında şok görüntü! Halk plajında şok görüntü!