Kuzeyimizdeki savaş ve Güneyimizdeki soykırım maalesef hız kesmeden sürerken 2023 yılını bitirdik ve 2024 Yılına girdik. 

Rabbimden 2024 takvim yılının ülkemize,tüm islam alemine hayır,huzur ve mutluluklar getirmesini dilerim.

Gazze'de siyonist katliam devam ediyor, bir avuç inanmış insanın destanını bütün dünya mazlumları hayranlıkla izliyor. 

Dünyadaki tüm ezilmişlerin umudu olan Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN ise her meydanda ve her lidere karşı bu ABD Başkanı JOE BİEDEN’den Almanya şansölyesi  OLAF SCHOLZ’e kadar 60’ı aşkın lidere zulme seyirci kalmayın ve zulmün karşısında durun diye haykırıyor.

Katar merkezli Al Jazeera televizyonun İstanbul Büro Şefi Mohammed, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze için gösterdiği cesur tavra hayranlığını gizleyemiyor. 

Dışişleri Bakanı Fidan'la MİT Başkanı Kalın'ın arka planda yürüttüğü diplomasiye dair de destansı bilgiler akıyor.

Türkiye'nin Gazze'deki insanlığın yüz karası soykırım için maddi-manevi desteğinin yanısıra, diplomatik yollarla da bu soykırım faaliyetlerini durdurmak içinde yoğun mücadele ediyor.

Katar merkezli Al Jazeera televizyonun İstanbul Büro Şefi Abdulazim Mohammed, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dünyada İsrail'i "terör devleti" olarak adlandırabilen tek cumhurbaşkanı olduğunu belirterek,

"Erdoğan, dünyada İsrail'e 'terörist devlet' diyebilen tek cumhurbaşkanıdır. 

Netanyahu'yu yargılanması gereken bir suçlu, bir kasap olarak tanımlayan tek kişidir. 

Bunu söyledi ve her gün tekrarlıyor.

Bunu RECEP TAYYİP ERDOĞANDAN başka dünyada kim yapabilirdi”diyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT'in yürüttüğü kritik temaslar hakkında da bilgi veren Al Jazeera çalışanı, "Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, krizin başından bu yana Hamas liderliğiyle sürekli görüşüyor.

 Hakan Fidan, sessiz hareket eden biri. Gazze'nin menfaatine -henüz açıklanmamış- pek çok şey yaptı. Hamas'ın liderleri bu konuda konuşacak en iyi mercidir." dedi.

MİT'in çalışmalarına dair de konuşan Mohammed, "MİT Başkanıda savaşın başından beri Hamas liderliğiyle sürekli iletişim ve koordinasyon halinde." ifadelerini kullandı.

Gazze'de yaşanan acılara başından beri en büyük tepkiyi veren Erdoğan, en son, İsrail'in Hamas tehdidine de sert tepki göstermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Filistin dışında yaşayan (bu ülkelere Türkiye de dahil) Hamas üyelerine yönelik suikast planlarına ilişkin, "Böyle bir yanlışa tevessül etmeleri halinde şunu bilmeleri gerekir ki bunun bedelini, bunun faturasını çok ama çok ağır öderler."ifadelerini kullanmıştı.

Almanya Başbakanı Olaf scholz’la görüşmesi sonrası basın toplantısındada Olaf scholz’un yanında bütün Avrupa’ya bebek katillerine,bugünün soykırımcılarına yardımcı olmayınız diye haykırıyor.

Peki CHP Genel Başkanı seçilir seçilmez Almanya’daki sosyal demokrat liderleri buluşmasında süklüm püklüm olmuş tek ettiği kelimede Erdoğan’ı kötülemek oluyor ve bebek katilleri için tek kelime söyleyememek oluyor.

Şimdi artık karar verceksiniz,

 2001 öncesi liderler gibi ezik,üç beş oy için PKK hamisi DEM Partiye teslim olmuş,AB Büyükelçileri ayak ayak üzerine atmış karşısında süklüm püklüm kalmış CHP Genel Başkanı ÖZGÜR ÖZEL’mi,

Ülkemizi bölgesel güç yapmış şimdide ikinci yüzyıla Dünyadaki ilk on devlet arasına sokma ve küresel güç olma yoluna baş koymuş,

Dünyayı ahtapot gibi saran Siyonizme meydan okumuş RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve kadroları bu ülkeyi idare etmeye layık ve de çok güçlü destek alması gerekiyor.