İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

MNK Mobilyaları, Çayırlar Köyü Mevkiinde gerçekleştirdiği dev yatırım ile Bartın ekonomisine önemli bir canlılık getiriyor. Dubai merkezli şirket, 600 milyon liralık bu yatırım ile Bartın'da üretim faaliyetlerine başlama kararı aldı. Fabrikanın tamamlanma aşamasına gelindi ve Şubat ayında ilk etapta 250 ila 400 kişilik bir işçi alımı yapılacak.

Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak için uyarı! Gün ve saat verildi, geliyor! Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak için uyarı! Gün ve saat verildi, geliyor!

İŞ İMKANI SAĞLAYACAK

MNK Mobilya Fabrikası, tam kapasiteye ulaştığında binlerce kişiye istihdam sağlaması bekleniyor. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, MNK Mobilya Fabrikası'nın inşaatını ziyaret ederek, bu dev projenin Bartın için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Aldatmaz, "Çayır Köyü mevkiinde bin 200 kişiye iş imkanı sağlayacak olan MNK Mobilya Fabrikası inşaatında AK Parti Bartın İl Başkan Yardımcısı Ramazan Taş ve Belediye Meclisi üyesi Hüseyin Gevrek ile birlikte incelemelerde bulunduk" açıklamasında bulundu.

AYTAÇ ÖZTÜRK