Mart ayı başından bu yana hepimizi yaşantımızdan bezdiren Korana virüsü ile amansız bir mücadele verildiği, moralimizin son derece bozuk olduğu günlerde içimizi ısıtan, yüzümüzü güldüren müjdeli haber ise Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’dan geldi.

Başkan Alan’ın Zonguldak’ın çehresini değiştirecek projelerini hayata geçireceği bir dönemde gelen bu Korona belasından aradan geçen 2 aylık süreden sonra Başkan Selim Alan şehrin büyük bir sosyal yaşam ihtiyacını karşılaması beklenen muhteşem “Sahil Liman Projesi”ni başlatacaklarını müjdeledi.

Filyos TPAO'da ortalık yeniden karışıyor! Her şey seçime kadar mıydı? Filyos TPAO'da ortalık yeniden karışıyor! Her şey seçime kadar mıydı?

Başkan Alan’ın açıkladığı işte o şahane proje ile ilgili moral yükselten sözleri: “Şehrimizin çehresini değiştirecek, halkımıza daha rahat bir nefes aldıracak olan Zonguldak Sahil Liman Projemiz başlıyor. Mart ayında ihalesi yapılan ve projemizi yapacak olan firma (Asmet Yapı) fizibilite çalışmaları için ilimize gelerek yerinde incelemelerde bulundu ve yer teslimi yapıldı. Esnaflarımızla görüşerek tebligatlar yapılacaktır.

Şehrimiz için büyük önem arz eden bu projenin hayata geçmesi için sizler gibi bizde sabırsızlanıyoruz. Daha güzel bir Zonguldak için durmak yok hizmete devam.”

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, projenin yapım öncesi meydana getireceği güzelliğine baktığımızda  hakikaten bu proje şehrimize çok yakışacak sabırsızlıkla bekliyoruz.”

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN