İŞTE KAMERALARA YANSIYIP YORUMLANANLAR

Geçtiğimiz sene sevgilisi Camila Morrone'den ayrıldığından beri üst üste genç modellerle adı anılan ve çapkınlık turlarından görülen Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, meslektaşı ve yakın arkadaşı Tobey Maguire Fransa sahillerinde görüntülendi. Lüks bir yatta tatil yapan ikiliye, bikinili güzeller eşlik etti.

Beş yıl aşk yaşadığı Camila Morrone (26) ile güzel modelden 22 yaş büyük olan ABD'li aktör Leonardo DiCaprio'nun, geçtiğimiz sene yollarını ayırdıkları ortaya çıkmıştı.

Zonguldaklı genç oyuncu, Kanal D'deki dizisinde söylediği şarkıyla viral oldu! Zonguldaklı genç oyuncu, Kanal D'deki dizisinde söylediği şarkıyla viral oldu!

Ünlü isme yakın kaynaklar, Leo ve Camila'nın son zamanlarda birbirlerinden uzaklaştığını ve ikilinin kötü bir şekilde ayrılmadığını söylemişti.

Bu ayrılık, Hollywood yıldızının 25 yaşın üzerindeki bir kadınla asla halka açık bir şekilde ilişki yaşamadığı söylentilerini de güçlendirmiş olmuştu. Ancak ayrılığın ardından Leonardo DiCaprio'nun 28 yaşındaki süper model Gigi Hadid ile romantik bir bağ kurduğu iddia edilmişti.