Zonguldak Kömürspor’un attığı gol sonrasında göz yaşlarına hakim olamayan Bilal Aykın, “Hep Zonguldaklıyız. Ama Zonguldakspor’un sahibi yok. Ben buna çok üzülüyorum. O kadar duygulandım ki maç bitiyor, gidiyoruz orada bir gol olması beni duygulandırdı. Heyecanlandım yani” dedi.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor haftasonu saha ve seyircisi önünde Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübünü konuk etti.

Kömürspor, 90’ncı dakika da penaltıdan bulduğu gollerle karşılaşmayı 1-0 kazandı.
Golün ardından tribünlerde yer alan 87 yaşındaki fanatik taraftar Bilal Aykın gözyaşlarına hakim olamadı.

Whatsapp Image 2024 03 18 At 14.13.12

İmza Gazetesi olarak Aykın’ın o duygusal anlarını haberleştirerek sitemizde yayınladık.
Haberi yayınlamamızın ardından yediden yetmişe herkes duygusal anlar yaşadı.

Kömürspor’u küme düşüren maç ulusal medyada! Kömürspor’u küme düşüren maç ulusal medyada!

İmza Gazetesi olarak bugün fanatik taraftar Bilal Aykın’la bir araya geldik. Bize o anları anlattı. 

‘GOL OLMASI BENİ DUYGULANDIRDI’

Esnaf Bilal Aykın, “Hep Zonguldaklıyız. Ama Zonguldakspor’un sahibi yok. Ben buna çok üzülüyorum. O kadar duygulandım ki maç bitiyor, gidiyoruz orada bir gol olması beni duygulandırdı. Heyecanlandım yani. Zonguldakspor’un yukarı gitmesi esnafın için iyidir. Zonguldakspor’u çok seviyorum. Benim gibi bir kaç tane vardır. O bakımdan dün biraz duygulandım. Zonguldakspor’u Süper Ligde de izledim. 1 hafta kalabildi” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 18 At 14.13.23 (1)

‘FEVKANİ KÖPRÜSÜNÜN YAPIMINDA DA ÇALIŞTIM’

Fevkani köprüsünün yapımında da çalıştığını ifade eden Aykın, “Esnaf bunları unutmuş öyle yatıyor. Ben bir zamanlar bu köprüde çalıştım. Bana dediler ki köprü kalksın mı kalkmasın mı, nereden demişim kalksın diye. 25 sene garantiydi bu. Kullanılırdı 40-50 sene. Demir yorgunluğu vardı ne oldu şimdi. Zonguldak açıldı”diye konuştu.

‘BİR DÖNEM ORKESTRAM VARDI’

87 yaşındaki Bilal Aykın bir dönem müzikle de uğraştığını söyleyerek, “Müzikle de uğraştım. Kendi orkestram vardı. Kendime orkestra kurmuştum. 4-5 arkadaşımın davulu var akordiyonu var. O zaman ork yok. O zamanlar grup kurduk çok da güzel oldu. Limanda çalıştım. Sonra Lavuar'a geldim. 27 sene çalıştım. Bunun 15 senesi elektrik ve oksijen. Şuanda bıraktım. Köprüde hizmetim var”dedi.

Emre Can Bayram

Whatsapp Image 2024 03 18 At 14.13.28