Ak Parti Saltukova Beldesi Başkanlığından ayrılan Mehmet Çelebi, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Saltukova Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Eşsiz Doğası ve Zengin Tarihiyle Zonguldak 1 numara! Eşsiz Doğası ve Zengin Tarihiyle Zonguldak 1 numara!

Başkan Çelebi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasına şiirden alıntı yaparak başlayıp hayallerini açıkladı.

İşte o açıklama;

"Ne demiş şair: Hayallerin kadar varsın, hayallerin kadar yaşarsın.

Biz bir hayalin peşine düştük, güzel bir hayal. Hayallerimizin ucunda memleketimiz var. Ve hayalimizi gerçekleştirmenin ilk adımını Allah'ın izniyle attık. Ön başvurumuzdan sonra ilçe başkanımız sn Birol Yiğit'in onayıyla birlikte sürecin içine inşaallah dahil olduk.

Partimizde ki Aday adayı arkadaşlarımızla aklın yolunda birleşerek Saltukovamızı olması gereken hizmeti getireceğimize inanıyorum

Bizler ayrıştırıcı, ötekileştirici, sınıflandırıcı değiliz. Burada bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Saltukova olacağız, Zonguldak olacağız, Türkiye olacağız.

Birbirinden değerli, kaliteli, vizyonu ve hedefleri olan aday adayı arkadaşlarımız var. Genel merkezimiz Seçime girme yetkisini hangimize verirlerse kaybetmesi için değil KAZANMASI için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapacağımıza inanıyorum.

Bu yarışta genel merkezimiz beni işaret ettiğinde aday adayı arkadaşlarımızla en güçlü kadroyu oluşturmak için her daim iletişim içinde olacağım. Her birinin heyecanından faydalanacağım. O arkadaşlarımızı kendileri istediği sürece, bu sürecin içine dahil edecek ve fikirlerinden, tecrübelerinden faydalanacağım.

Biz bu yola birbirimizi yenmek için çıkmadık. Birbirimizin rakibi değil tam tersi birbirimizin en güçlü halkalarıyız.

Bir olursak kaybetmemiz için hiçbir sebebimiz olmayacak. Dahası Saltukova'mızın kaybedecek bir dakikası daha yok!

Bu duygu ve düşüncelerimle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Aday adaylığı başvurumuz Hayırlı uğurlu olsun."