MHP Çaycuma İlçe Başkanlığı, Çaycuma merkez ve beş belde için belirlenen belediye başkan aday adaylarını duyurdu. Başkanlık, en az iki belediyeyi kazanmayı hedefleyerek açıklamalarda bulundu.

Aday Adayları Belirlendi

Hedef "En Az İki Belediye"

Yapılan açıklamada, "Amacımız en az iki tane belediyeyi Milliyetçi Hareket Partisi olarak kazanıp, tüm Belediye Meclislerinde Ülkücü hareketin temsilcilerinin olmasıdır" denildi. Seçim sürecine hazırlık aşamasında teşkilat olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten MHP Çaycuma İlçe Başkanlığı, aday adaylarının iddialı ve kazanma inancı yüksek olduğunu vurguladı.

Seçim Hazırlıkları Başladı

Emekli madencinin resimleri Zonguldak Maden Müzesi’nde! Emekli madencinin resimleri Zonguldak Maden Müzesi’nde!

Teşkilat, 31 Mart 2023 yerel seçimlerine yoğun bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade ederek, aday adaylarıyla birlikte sahada en çok çalışan ve kazanmayı en çok isteyen duruşlarını sergileyeceklerini belirtti. Açıklamada, seçimin bölge için tarihi bir önem taşıdığı ve bölgenin geleceğinin belirleneceği bir kader seçimi olduğu vurgulandı.

Belediye Meclis Adayları

Çaycuma başta olmak üzere tüm aday adayları için güçlü, toplumda karşılığı olan ve hizmete katkı sağlayacak Belediye Meclis Adayları konusunda yoğun çalışmaların sürdüğü belirtilen açıklamada, MHP'li belediyecilik anlayışıyla hizmetin daha iyi bir şekilde sunulması hedeflendi.

HABER MERKEZİ