Son günlerde adı başarısızlıklarla anılan Zonguldak MHP İl Başkanlığında Varol Demirköse yaptığı açıklamada "Kan değişikliği" şart demiş ancak yapılacak olan bu kan değişikliğinin kime yarayacağından bahsedilmemiş. Görevden alınan İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ise kendisinin görevden alınması için İl yönetiminin Ankara'ya sürekli olarak şikayet edilmek suretiyle ve İl Başkanlığının önünü kesmek üzere baskı kurulduğunu açıklamıştı. 

Konuyu yakından takip eden İMZA Gazetesi daha düne kadar adı sıkça gündemden düşmeyen ve her platformda dimdik ayakta duran MHP'nin saç ayaklarından birinin kopması sonucu yalpaladığı ve partililerinde bu konuda kafalarındaki (?) işaretlerinin mutlaka ortadan kaldırılması gerektiği aksi taktirde partinin toparlanmasının zor olacağı görüşünü ileri  sürerek İl Başkanı Varol Demirköse'nin bayrak değişimini adaletli davranarak  kullanılacağının iyi düşünülmesini istediklerini ve MHP'nin eskisi gibi calandırılmasını beklediklerini ifade ettiler.

Sözleşmeli öğretmen atama başvurusu yayımlandı! O tarihte belli olacak! Sözleşmeli öğretmen atama başvurusu yayımlandı! O tarihte belli olacak!