AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, iftarda yaptığı konuşmada, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı Atatürk üzerinden eleştirenlere yönelik, ‘’Sizin genel başkanınız, (sıkıştığımız zaman Atatürk’e sarılıyoruz) dedi. Demek ki sizde şu anda sıkıştınız ki bu kavrama sarılıyorsunuz’’ dedi.

Whatsapp Image 2024 03 15 At 21.00.37

Murat Boz’dan ‘Aşk’ yorumu! Murat Boz’dan ‘Aşk’ yorumu!

‘’BİZİ AYRIŞTIRMAYIN’’
Başkan Çağlayan, şöyle devam etti:
‘’CHP Genel Başkanı geldi burada açıklamalar yaptı kulaklarımıza inanamadık. Bir genel başkan bunları söyleyebilir mi, Dedi ki Trabzonlu'nun CHP'li için makbulüdür. Kuzeyli, Güneyli toplumu ayrıştırıcı bir takım ifadeler kullandı. Biz diyoruz ki bizi yok saymayın. Bizi ayrıştırmayın. Bizi bölmeyin. Biz Zonguldak olarak kim nereden gelmişse, kim nereden bu memlekete katkı sağlamışsa Hepimiz kardeşiz. Bizi bölmenize fırsat vermeyeceğiz. Bu ifadelerle Trabzonlu'dan başladığı için ben de oradan başlayayım. Trabzonlunun CHP'lisi makbul de Trabzonlunun MHP'lisi makbul değil mi? Trabzonlunun, AK Partilisi makbul değil mi ve AK Partilisi, DEVA Partilisi, o partili işi, bu partilisi makbul değil mi? Bizi lütfen ama lütfen ayrıştırmayın. Bir yere dikkat çekerken ki biz üstünlüğün takvada olduğuna inanan insanlarız. Hiçbir kimse nereli olduğuna bakmaksızın kimin nereli olduğu ona bir üstünlük sağlamaz. Siz Zonguldak'ta yaşayan Trabzon CHP'li olmayan Trabzonluları yok saydınız. Siz Zonguldak'ta bir arada kardeşçe yaşadığımız Rizelileri yok saydınız. Giresunluları yok saydınız Çerkeşlileri yok saydınız, Çankırılıları yok saydınız. Karabüklüleri, Yenicelileri yok saydınız, Kastamonuluları yok saydınız ve hepimizi, bütün Zonguldaklıları sizler yok saydınız, bu Zonguldaklılar da sizleri inanıyoruz ki sandıkta yok sayacaklar.’’

Whatsapp Image 2024 03 15 At 21.00.37 (1)

‘’MİLLETİMİZ SİZİ SIKIŞTIRMAYA DEVAM EDECEK’’
Başkan Çağlayan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
‘’Sizin genel başkanınız dedi ki (Ne zaman sıkışsak, Atatürk'e sarılıyoruz. Ne zaman sıkışsak, Milli Mücadele de Atatürk üzerinden konuşup alkış alıyoruz). Demek ki sıkıştınız. Gündeme getirdiğinize göre sıkıştınız. Milletimiz sizi mutlaka, mutlaka sıkıştırmaya devam edecek. Ben demiyorum. Genel başkanları söylüyor, (siyaset üretemediğimizde biz Atatürk'e sarılırız) diyor. Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucu iradesidir. Biz belediye başkanımızın söylediğinin sonuna kadar arkasındayız. Milletin kurucu iradesi, seçimlerde malzeme haline getirilemez. Getirilmesine bizler karşıyız. Seçimlerde ancak ve ancak biz eserlerimizle, projelerimizle, milletin değerlerini karalamadan, bu milletin kim olduğuna, nereli olduğuna bakmadan eserle hizmet getirenlerin kadroları olarak bizler bunların hesabını sizlere sandıkta Allah'ın izniyle soracağız.’’

Whatsapp Image 2024 03 15 At 21.00.37 (2)

BAŞKAN BAŞKANLARI ANONS ETTİ
Başkan Çağlayan, sözlerini şöyle tamamladı:
‘’Kıymetli hemşehrilerimizin dikkatini bu salona çekiyorum. Proje il başkanımız 
sayın Polat Türkmen burada, daha sonra görevi devralan sayın il başkanımız Celil Uzun burada, Celil Uzun'dan görevi devralan sayın Hamdi Uçar burada, Hamdi Uçar'dan görevi devralan sayın Zeki Tosun burada, sayın Zeki Tosun’dan görevi devralan sayın Muammer Avcı burada ve onların emanet ettiği partinin şu andaki emanetçisi olan bu kardeşiniz de burada. Hepimiz bir aradayız, birlikteyiz, birlikte de güçlüyüz’’ ifadelerini kullandı.

Alaborina Restoran da düzenlenen iftara, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ve geçmişte görev yapmış eski ve yeni ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Whatsapp Image 2024 03 15 At 21.00.37 (3)

HABER: ORHAN AKYÜZ