Anasınıfı öğrencileri, "Minik eller, büyük hayaller" etkinliğinde bilimsel bitki çizimi yaptı... Anasınıfı öğrencileri, "Minik eller, büyük hayaller" etkinliğinde bilimsel bitki çizimi yaptı...

Ak Parti milletvekili aday adayı Osman Sav, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Kodaman ve İl Genel Meclisi iüyesi ile yönetim kurulu üyeleriyle samimi sohbet gerçekleştiren Osman Sav, siyasetçi olmadan yaptıklarını hatırlatıp milletvekilliği yetkisi verilmesi durumunda çok daha güzel işleri çok daha hızlı sürede yapabileceklerini vurguladı.  

  Milletvekili aday adayı Sav, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Kodaman, il Genel Meclis üyesi ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. "EN BÜYÜK YANLIŞ ZONGULDAK'IN BÖLGELERE AYRILMASI" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli söylediği "Bir olalım, birlik olalım... Bölgesey ve etnik ayrımcılığa hayır" sözlerini hatırlatan Osman Sav, "Diğer hiç bir ilde olmayan daha seçime girerken ki bölge ayrımı Zonguldak'ımıza zarar veriyor. Vadi, merkez ve Ereğli adayı diye düşünülüp baştan bölünüyoruz. Bu da bizim gücümüzü azaltıyor, adaletli hizmet gelmesine mani oluyor" dedi. Ziyaretler esnasında gazetecilik ve STK Başkanlığı döneminde yaptıklarını anlatan Sav, ''Büyük Zonguldak için büyük Zonguldak'ın aday adayıyım. Milletvekili değil milletin vekili olmak için yola çıktım" dedi.   "BÜYÜK ZONGULDAK İÇİN BÜYÜK ZONGULDAK'IN ADAYIYIM" Zonguldak-Filyos yolu ve Zonguldak Havalimanı için istemesini bildikleri için hizmetin geldiğini hatırlatan Sav, "Cumhurbaşkanımız zaten vermek istiyor... Yeter ki istemesini bilelim... Biz gazeteci olarak Zonguldak’ın sorunlarına vakıfız. Bu vakıflığımızdan Zonguldak-Filyos yolu (Mithatpaşa tünelinde) ve havaalanı yapımı sürecinde hep birlikte bir kamuoyu oluşturarak bir şeyler başarmıştık. Sağ olsun Muammer Başkanı’mız özellikle tüneller konusunda çok çaba gösterdi. Bundan sonraki süreçte de Zonguldak’a daha çok hizmet etmeye talibiz. Büyük Zonguldak için büyük Zonguldak'ın aday adayıyım. Milletvekili değil milletin vekili olmak için yola çıktım. Memleketimiz için kim daha fazla hizmet edecek ve çaba gösterecekse Allahü teala onlara nasip etsin" dedi.   "AVRUPA'DA YAŞAYAN BÖLGE HALKIMIZA YAKINDA MÜJDEYİ VERECEĞİZ" Zonguldak Havalimanından dış hat uçuşlarında rekor üstüne rekor kırıldığını hatırlatan Osman Sav, "En büyük şikayetlerden biri haklı olarak uçak bilet fiyatlarının yüksekliği... Görüştüğümüz Corendon Hava şirketi kargodan gelirlerinin olmadığı için masrafı yolculara böldüklerini, Zonguldak'tan kargo işi yapılması durumunda yolcu bilet fiyatlarının ciddi oranda indireceklerini söylemişlerdi. Bunun üzerine bu alanda İstanbul'da yurt dışına yolcu uçaklarının kargo bölümünü kiralayarak iş yapan Bilal Daşkıran isimli arkadaşımızı Corendon ile görüştürerek ön anlaşmaya varılması üzerine havalimanı yakınından arsa alındı. Ruhsat işlerinin sürdüğü yerle ilgili süreç tamamlanır tamamlanmaz geçici depolama alanı yapılarak ilk başta 50, devamında da 100 kişi cevarında istihdam sağlanacak. Ayrıca bölgeden uçak üzerinden kargo satışı yapanların İstanbul üzerinden mallarını göndermeye gerek kalmayacak" dedi.