Dumanlar yükseldi! Ekipler sevk edildi Dumanlar yükseldi! Ekipler sevk edildi

Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Abdullah Bakır’ın kedisi başka bir kediyle kavga ederken ayırmak isteyince aniden geri dönerek sahibinin kolunu fena şekilde ısırdı ve kolunda asılı kaldı.

KANLAR İÇİNDE KALDI 
Bu durumdan son derece şaşkın olan Müdür Abdullah Bakır kedisini kolundan kurtarır kurtarmaz kanlar içinde kaldı ve hemen hastaneye giderek tedavi altına alındı ve gerekli olan aşıları da dahil kolu sargıya alındı.

TELEFONLA ANLATTI
Kendi kedisinin kolunu nasıl ısırdığını Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Emen telefonla anlatan Bakır şunları söyledi.
“Kapımızın önünde benim kediyle bir başka kedinin alt-üst şekilde kavga ettiğini gördüğümde hemen ayırmak istedim. Kendi kedim olduğu için elimle yakalayıp ayırmak istedim ancak sinirli şekilde olduğundan beni sanırım başkası sandı ve ani bir hareketle koluma saldırdı ve ısırdı ve hatta öyle bir ısırdı ki kolumda asılı kaldı dişlerini koluma geçirdi. Ondan kurtulduğumda kolumun yara şekilde kanadığını gördüm ve hastaneye giderek tedavi altına alındım. Gerekli müdahaleler yapıldı aşılar uygulandı haplar verildi ve kolum sarıldı. Şu anda kolum fena şekilde şişti. Böyle olacağını hiç tahmin edemedim. Siz siz olun kediler kavga ederken sakın elinizle ayırmaya çalışmayın ve başka yol deneyin.” Şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2023-12-08 at 15.20.16

WhatsApp Image 2023-12-08 at 15.20.30 (1)