Sesli, belediye meclis üyesi 1. Sıra adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve diğer meclis üyesi adayları, iş yerlerinde çalışan kadınları ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

Heyet, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yanında faaliyet gösteren tekstil atölyesinde çalışan kadınları ziyaret etti. Bu özel günü daha anlamlı kılmak adına kadınlara baklava ve çikolata ikram eden ekip, kadınların talep ve sorunlarını dinleyerek bir araya geldi.

Murat Sesli (5)-1

Önceki dönem belediye başkanlarından Murat Sesli, kadınlara yönelik projelerini paylaşarak, daha önceki görev sürecinde 3 bin 500 kadını 67 otobüsle düzenlenen Çanakkale gezisine götürdüğünü belirtti. Sesli, bu tür etkinlikleri devam ettirme niyetinde olduklarını ve mayıs ayında düzenleyecekleri Çanakkale gezisi için kadınların hazır olmalarını istedi.

Murat Sesli (7)-1

Sesli ve ekibi, kadınların toplumdaki rolüne vurgu yaparak, kadınların güçlenmesi ve haklarının korunması konusundaki taahhütlerini yineledi.

Kadınların hayvanlara yönelik projesinin sorulması üzerine Sesli “Kdz. Ereğli’ye modern bir hayvan hastanesi yapıyoruz. İçerisinde son sistem cihazlar ve tüm ameliyatlar burada yapılabilecek. 24 saat hizmet veren hayvan ambulansı olacak. Barınağımızı büyüterek daha fazla hayvanımızın barınma ihtiyacını karşılayacağız. Ayrıca hayvan hastanesinin yanına hayvan oteli yaparak, şehir dışına çıktığınızda yada başka sebeplerle kedi yada köpeğinizi güvenle buraya ücretsiz bırakabileceksiniz.” dedi.

Murat Sesli (6)-1

Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu! Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu!

Sesli ve ekibi, iş yerlerinde çalışan kadınları bireysel olarak ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı ve belediye yönetimine olan kapılarının her daim açık olduğunu belirtti.

Aybüke Ünal 

Ereğli Haberleri