Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanlığı’na üniversiteden öğrencisi olduğu bildirilen Veli Köktürk’ün atamasını yapacak.

Edinilen bilgiye göre, 3 yıllık Amelebirliği Başkanlığı görevi 4 Mart 2024 Pazartesi günü sona eren Şenol Yücel’in yerine, Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde şube müdürü görevinden emekliye ayrılan Veli Köktürk’ün ataması yapılacak.

Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekilliği görevinden alınarak aynı kurumda şube müdürü olarak görev yapan Veli Köktürk’ün, bugün (4 Mart 2024 Pazartesi) için çağrıldığı bakanlığa giderek Amelebirliği Başkanlığı’na atamasının kendisine tebliğ edileceği öğrenildi.

Briç’in şampiyonaları belli oldu! Briç’in şampiyonaları belli oldu!

ÜNİVERSİTEDEN ÖĞRENCİSİNİ AMELEBİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA ATAYACAK

Bu arada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın, Amelebirliği Başkanlığı görevine atamasını yapacağı Veli Köktürk’ün, Hacette Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nde öğrenim gördüğü sırada hocası olduğu öğrenildi.

VELİ KÖKTÜRK 

Whatsapp Image 2024 03 04 At 00.49.46

Zonguldak’ın sevilen bürokratlarından evli ve iki çocuk babası Veli Köktürk 1975’de Beycuma beldesinde doğdu, ilk ve ortaokul öğrenimini beldede okudu, 
Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümü ve Hacette Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nden mezun oldu, Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde sosyal hizmet uzmanı olarak memuriyete başladı, il müdür yardımcılığı ve farklı görevlerde bulunmasının yanı sıra müdür vekilliği görevlerini ifa etti.

HABER: ORHAN AKYÜZ