Kantinciler Derneği ve Bakkalar ve Tekel Bayileri Kantinciler Odası ortak bir karar alarak okul kantinlerinde İsrail ürünlerini satmama kararı aldı. 

Kantinciler Derneği Başkanı Süleyman Erbay ve Bakkalar ve Tekel Bayileri Kantinciler Odası Başkanı Kadir Habiboğlu bugün İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ı ziyaret ederek okullarda İsrail ürünlerinin satılmaması için dilekçe verdi.

Erbay; ‘İsrail ürünleri satmama kararı aldık’

Kantinciler Derneği Süleyman Erbay, “Filistinin Gazze’de acımasızca yaptığı saldırılara Türkiye genelinde tepkilere bizde destek olmak amaçlı okul kantinlerinde İsrail ürünleri satmama kararı aldık. Yapılanları protesto ediyoruz”diye konuştu.

Habiboğlu; İsrail’in yapmış olduğu soykırıma sessiz kalamazdık’

Bakkalar ve Tekel Bayileri Kantinciler Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, “İsrail’in yapmış olduğu bu soykırıma tepkisiz kalamazdık. Şimdiden bu eyleme destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dilekçemi veriyorum. İl Milli Eğitim Müdürümüzünde destek vereceklerini düşünüyorum”dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, “Herkesi desteğe davet ediyoruz

Sayın Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Toplumsal değerlerimizle birlikte birlik beraberliği gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Saldırılarda çoluk çocuk öldü. Sivil mahsun her yer bombalınıyor. Kantinlerimiz öğretmen evlerinde meslek liselerini bu duruma ortak etmiyoruz. Herkesi desteğe davet ediyoruz. 

Madencilerin gözü o seçimlerde! Madencilerin gözü o seçimlerde!

Emre Can Bayram

IMG_9777