Kulis bilgilere göre son yapılan memnuniyet anketinde de Ömer Selim Alan’a büyük tepkilerin olduğu öğrenilirken diğer anketlerde ise Ak Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar’ın ismi ağır bastığı öğrenildi.

Gazipaşa caddesinde yola atlayan köpekler paniğe neden oldu! Gazipaşa caddesinde yola atlayan köpekler paniğe neden oldu!

Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için Ak Parti'den tek müracaat eden isim Ömer Selim Alan olmasına rağmen kamuoyunda Özcan Ulupınar ismi daha fazla telaffuz edilmeye başlandı. Özcan Ulupınar’ın ise Ankara’dan gelecek olan kararı beklediği öğrenildi.

SELİM ALAN SOSYAL MEDYADA ÇAKILDI
Tabi ismi geçen bu adayların sosyal medya hesapları da gündemde. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın paylaşımları eskisi gibi beğeni almazken Özcan Ulupınar’ın paylaşımları binlerce beğeni alıyor. Sosyal medya platformu olan Facebook üzerinden vatandaşların Regaip Kandilini kutlayan Selim Alan’a sadece 212 beğeni gelirken Özcan Ulupınar’ın Regaip Kandili mesajına ise 1000 kişinin üzerinden fazla beğeni geldi. “Bu sonuçların bile Ak Parti’den kimin aday gösterilmesi gerektiğine bir işarettir” diyen Ak Partili seçmenler Özcan Ulupınar’ın aday gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı!

Whatsapp Image 2024 01 12 At 18.56.09

Whatsapp Image 2024 01 12 At 18.57.26

Editör: Emre Sürücü