Avrupa Zonguldaklılar Derneği kongre tarihi açıklandı... İşte adaylar... Avrupa Zonguldaklılar Derneği kongre tarihi açıklandı... İşte adaylar...

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram yoğunluğu her geçen saat artmaya devam ediyor. Bayram tatilini memleketlerine geçirmek isteyen vatandaşlar, otogarda yoğunluğa neden oldu. 
Kurban Bayramı'na günler kala İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı yoğun günlerini yaşamaya devam ediyor. Aile ve akraba ziyareti için memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluşturdu. Otobüs şirketleri ise yolcu yoğunluğu üzerine ek seferler düzenlemeye başladı. 
Bayram tatilinin oldukça yoğun geçeceğini belirten Nazmiye Karayaz, “Zonguldak Ereğli'ye, memlekete gidiyorum. Annem, babam ve kardeşlerim orada. 2 ay kadar kalmayı düşünüyorum. Kurban keseceğiz, akrabaları ziyaret edeceğiz, fındık toplayacağız, düğünümüz var. Düğün yapacağız. Bayağı bir yoğun geçecek tatilimiz” dedi. 

“Bayram yapacağız” 
Memleketine gidip ailesi ile vakit geçireceğini dile getiren Semra Körpe ise, “Annem, babam, kardeşlerim orada. Gezeceğiz, dolaşacağız. Bayram yapacağız” ifadelerini kullandı. 

“15 gün daha yoğunluk devam eder” 
Otogar esnafından Oktay İnan ise, “3-5 gündür yoğunluk var. Şu anda bayram dolayısıyla arabalarda kesinlikle yer yok. Gelen her araba dolu gidiyor. Bayramda biraz dikkatli gitmemiz lazım. Bayramı bu yoğunlukla geçiririz. Yaz tatili de geldiği için ilave olarak bu yoğunluk devam edecek. 15 gün daha yoğunluk devam eder” şeklinde konuştu.